Impossible burgers: Guber Burger

26 jul.

Diuen que la Guber Burger és original del Wheel Inn, un diner de Sedalia, a Missouri, EUA. L’emplaçament original ja no existeix perque va tancar el 2007 després de 40 anys al frente. Però va reobrir al poc temps a la meteixa ciutat, en una nova direcció, amb la mateixa oferta però diferent gerent. El cartell ho deixa clar: Wheel Inn Drive-In, Home of the Original Guberburger.

Es veu que el Senyor Cacauet que lluia barret de copa i bastó elegant als vidres del local ha renascut al nou restaurant. S’ha actualitzat als temps moderns a base de vectors, i és que no hi podia faltar. Doncs l’ingredient especial de la Guber Burger és la mantega de cacauet. Una bona cullerada sobre l’hamburguesa quan encara està calenta transforma la mantega densa i espessa en una salsa cremosa que regalima entrepà avall.

L’hamburguesa es pot completar amb enciam, tomàquet, bacó fregit i cogombrets agredolços. També és costum de servir-la sols amb mantega de cacauet i maionesa. Té un resultat més pla però més intens.

És una hamburguesa apta per a tots els públics, excepte per aquells als qui no els agradi el cacahuet. Impressiona més al criteri que al paladar. Si no les tens totes, no et tallis: la combinació resulta més natural del que sembla i et preguntaràs perque no l’havies provat abans. Sabor cacahuate, my friend!

Guber Burger (Completa)

Ingredients:

Hamburguesa 100% vedella – Mantega de Cacauet – Maionesa Lleugera – Enciam – Tomàquet – Bacó – Cogombrets agredolços* – Panet de forn per a hamburguesa*

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

* Cogombrets realment agredolços i no només agres (amb vinagre, típicament espanyols). Nosaltres vam usar els de l’IKEA. Els del Lidl també funcionen be.

* Nosaltres vam usar els panets de viena rodons d’El Fornet d’en Rossend, fets amb llet i mantega.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Què és Impossible Burgers?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: